Over Amsterdam Training Point

Amsterdam Training Point is de locatie voor onderwijs binnen de sector ‘Veiligheid en Sport’, ATP richt zich met name op de particuliere beveiliging. Vanuit onze eigen opleidingslocatie aan de Piet Heinkade in Amsterdam worden de opleidingen en cursussen in klassikale vorm aangeboden, hierbij werken wij samen met deMBOzaak en de SVPB. Zo is ATP de locatie voor het volgen van de opleiding tot beveiliger op MBO niveau 2. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende cursussen te volgen. Denk hierbij aan:

  • X-Ray Operator;
  • ISPS Havenbeveiliging;
  • Verkeersregelaar;
  • BHV.

Groeien & Bloeien
“Groeien & Bloeien” is ons motto. Groeien door een goede opleiding en/of cursus te volgen en daarmee te investeren in jezelf en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Bloeien doordat Amsterdam Training Point zich actief inzet om voor de beste cursisten een baan te vinden. Door onze vele contacten in de branche zijn wij in staat om voor goede en enthousiaste cursisten een baan te vinden, dan wel bij M&M Beveiliging, of bij collega beveiligingsbedrijven.

Ons opleidingscentrum
ATP is gelegen op een unieke locatie in Amsterdam. Wij zijn te vinden in de ‘Passenger Terminal Amsterdam’. Jaarlijks ontvangt de ‘Passenger Terminal Amsterdam’ vele cruiseschepen, die uiteraard voorzien dienen te worden van de nodige beveiliging. Door het volgen van lessen op onze locatie is de levendige en dynamische sfeer van de beveiliging direct te proeven.