Over Amsterdam Training Point

ATP richt zich met name op de particuliere beveiliging. Vanuit onze eigen opleidingslocatie aan de IJburglaan in Amsterdam worden de opleidingen en cursussen in klassikale vorm aangeboden. Zo is ATP de locatie voor het volgen van de opleiding tot beveiliger op MBO niveau 2 (door het Ministerie van OCW erkend) . Daarnaast zijn er verschillende aanvullende cursussen te volgen. Denk hierbij aan:

• X-Ray Operator
• ISPS Havenbeveiliging
• Verkeersregelaar
• BHV
• EHBO

Groeien & Bloeien
“Groeien & Bloeien” is ons motto. Groeien door een goede opleiding en/of cursus te volgen en daarmee te investeren in jezelf en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Bloeien doordat iedere student/cursist het geleerde vervolgens in praktijk kan brengen op de arbeidsmarkt.

Ons opleidingscentrum
ATP is gelegen op IJburg, een deel van Amsterdam dat momenteel sterk groeiende is. ATP bevindt zich op de IJburglaan in het verzamelgebouw genaamd “Y10”. Binnen dit gebouw bevinden zich het leslokaal en het kantoor van ATP.

ATP is vanaf Amsterdam Centraal Station makkelijk te bereiken per tram, namelijk: Lijn 26 richting IJburg. Uitstappen: halte Vennepluimstraat.

Parkeren kan op de openbare parkeerplekken-/garages van Amsterdam. ATP beschikt niet over een eigen parkeerterrein.

Verslag van werkzaamheden

Jaarlijks wordt het verslag van werkzaamheden opgemaakt door de directie van ATP. Dit verslag is op te vragen via telefoon: 088 – 02 46 700 of per mail: info@amsterdamtrainingpoint.nl.